Noord-Limburgse derby aan de Gestelsedijk

Niels Hendriks
| 0 reacties
Noord-Limburgse derby aan de Gestelsedijk
Foto: © SC

Door een rare kronkel in de kalender in derde klasse B speelt KVSK United zaterdag zijn eerste terugwedstrijd van het seizoen. Het wordt meteen een Noord-Limburgse derby tegen Bocholt. 

United staat samen met OH Leuven aan de leiding en zag vorige week de eerste periodetitel aan zich voorbij gaan. Bij Bocholt daarentegen gaat het een pak minder goed, vorig seizoen wonnen zij die eerste periodetitel maar nu staan ze pas twaalfde in de rangschikking met amper drie punten meer dan de laatste in de stand. De heenwedstrijd in Bocholt werd met 1-3 gewonnen door KVSK. 

Bij de thuisploeg zijn Delande en Jan Plessers geschorst. Trainer Luc Beyens kan morgen wel terug beroep doen op verdedigers Geerinckx en Luyten. Beide komen terug na een schorsingsdag en ook de blessure van Domien Gijbels lijkt van de baan. Hij trainde gisteren voluit mee.

De wedstrijd zal zaterdag geleid worden door scheidsrechter Laurent Colemonts en er zijn al bijna 200 gasten die zich ingeschreven hebben voor het diner voor de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties