Wie wordt ontslagen in de Premier League?

Christopher Lannoo
| 0 reacties
Wie wordt ontslagen in de Premier League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat dit seizoen niet al te best bij Southampton, ook niet nadat Stuart Wigley de rol van manager al na twee weken in het nieuwe seizoen overnam van Paul Sturrock. Wigley kon nog geen enkele keer winnen met zijn Saints, en het zou wel eens kunnen dat hij na dit weekend zou kunnen ontslagen worden door voorzitter Rupert Lowe. De vernedering in de League Cup door Watford zou wel eens kunnen de doorslag geven, zelfs al behaalt Wigley dit weekend nog zijn eerste overwinning.
 
Favoriet om Wigley op te volgen zou Glenn Hoddle zijn. Lowe wou Hoddle al in februari het roer laten overnemen bij Southampton, maar een grote protestactie van de supporters besliste er anders over. Hoddle had immers 3 jaar geleden de Saints in de steek gelaten om bij Tottenham aan de slag te gaan. De situatie bij Southampton is nu echter veel erger dan in februari (toen Gordon Strachan zijn ontslag nam), en het zou kunnen dat de supporters nu veel opener zouden staan voor een terugkeer van Hoddle, die tijdens zijn eerste periode als manager van de Saints toch goeie resultaten boekte.
 
Dat er over een vertrek van Wigley zou gepraat worden, was al een tijdje te verwachten, maar een grote verrassing echter is dat Harry Redknapp weleens zou kunnen ontslagen worden bij Portsmouth. De relatie tussen Redknapp en voorzitter Milan Mandaric was al langer niet bijster goed, waardoor Redknapp al deze zomer bijna zelf opgestapt was, wegens een ruzie over de toekomst van hulptrainer Jim Smith.
 
De toekomst van Redknapp wordt vooral in twijfel getrokken sinds het Griekse Panathinaikos meldde dat hun director of football Zajec, een goeie vriend van Mandaric, naar Portsmouth zou trekken. Wordt vervolgd...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties