Buiten top 3 speelt iedereen tegen degradatie

Steven Bologne
| 0 reacties
Buiten top 3 speelt iedereen tegen degradatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierde klasse B is dit seizoen meer dan spannend. De titelstrijd mag dan wel zo goed als beslist zijn, de degradatiestrijd nog lang niet. Vanaf plaats 4 maakt iedereen nog kans om te degraderen.

Leider Willebroek krijgt geen makkelijk opdracht in Wilrijk. De ploeg van Urbain Spaenhoven behaalde in de laatste vijf wedstrijden toch een mooie tien punten. Willebroek behaalde er slechts twee meer waardoor de wedstrijd van zaterdagavond een extra dimensie krijgt. Wilrijk is in goede doen en Willebroek wil ongetwijfeld de kloof behouden en eventueel vergroten. Een wedstrijd om naar uit te kijken.

Rupel Boom speelt thuis tegen Kontich, terwijl de derde Londerzeel met de absolute ploeg in vorm de moeilijkste opdracht van deze speeldag krijgt voorgeschoteld. Rhode Verrewinkel behaalde in de laatste vijf wedstrijden maar liefst 13 punten en doet weer helemaal mee vanonder.

Meldert, dat ondertussen naar de vierde stek is opgeklommen, krijgt met de rode lantaarn een haalbare kaart op bezoek. Slaagt Meldert in zijn opzet, dan kan het de eerstvolgende wedstrijden rustig tegemoet zien. De strijd om de degradatie is sinds vorige week helemaal losgebarsten. De ploegen achter plaats drie zijn zeer dicht bij elkaar gekomen. Het verschil tussen plaats vier en 12 bedraagt amper vijf punten. 


Programma:     
                       
Wilrijk - Willebroek-M.                  zat 20u00  
Meldert - Jette                       
Rode-V. - Londerzeel                  zon 15u00  
RC Lebbeke - Hoogstraten           
Dilbeek - SK Lebbeke                
Rupel Boom - Kontich              
E.Opstal - Berchem                 
Zwarte Leeuw is vrij           


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties