Bosnië: Biscevic out, Milenkovic ontkent alles

Ward Bollen
| 0 reacties
Bosnië: Biscevic out, Milenkovic ontkent alles
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bosnië blijft kampen met blessures. Eerst viel ster Hasan Salihamidzic (Bayern) uit, nu heeft ook Bulend Biscevic moeten afhaken. Voorts vertelde Lierse-speler Milenkovic dat hij helemaal niet gezegd heeft dat veel Belgen voor Bosnië zullen supporteren.

Bulend Biscevic, die normaal in de basis zou starten, heeft teveel last van een blessure. Hij wordt vervangen door Dusan Kerkec van Mostar, uit de Bosnische eerste klasse. Dat is alvast positief nieuws voor de Rode Duivels. Lierse-speler Ninoslav Milenkovic werd gisteren in de Bosnische krant Sport Avaz gebruikt om wat olie op het vuur te gooien. Hij zou gezegd hebben dat veel van z'n ploegmaats bij Lierse voor Bosnië zullen supporteren, omdat veel Belgen Anthuenis buiten willen. Maar Milenkovic ontkent vandaag alles. 'Ik heb dat nooit gezegd, ze gebruiken me. Ik heb veel respect voor Anthuenis en de Rode Duivels. Ik heb onze bondscoach wel geïnformeerd over de Belgen.'

Er is nu al veel geschreven en gezegd over België-Bosnië, maar de enige echte waarheid zal zaterdagavond in het Koning Boudewijnstadion verteld worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties