Willebroek voor 2e keer dit seizoen kampioen?

Steven Bologne
| 0 reacties
Willebroek voor 2e keer dit seizoen kampioen?
Foto: © SC

Speeldag 27, na dit weekend resteren er nog 3 speeldagen en zit de competitie er alweer op. De titelstrijd is beslist, onderin is het knokken tot de laatste speeldag.

Willebroek Meerhof vierde vorig weekeinde de titel, maar verspeelde deze week 3 punten voor de groene tafel. De club had immers een geschorste speler opgesteld. Maar dit weekend kan er bij puntenwinst opnieuw gevierd worden, want dan is de titel opnieuw binnen.

Alleen Willebroek kan zeggen dat het twee keer in één seizoen kampioen is gespeeld. Je moet het maar kunnen. Aanstaande zondag krijgen de Willebroekenaars met de komst van Zwarte Leeuw alvast een haalbare kaart. Zwarte Leeuw staat dertiende met 29 punten en is dringend opzoek naar puntenwinst. Maar Willebroek kan zondag ookal kampioen zijn zonder te spelen, als achtervolger Rupel Boom uiteraard punten verliest bij Hoogstraten. Kan u nog volgen?

En ook dit weekend kunnen we niet naast de zespunten wedstrijden kijken. Het zal wekelijkse kost worden tot de laatste speelminuten van dit seizoen. Enkele interessante partijen zijn Wilrijk - Meldert,  Londerzeel-SK Lebbeke en Rhode Verrewinkel- Dilbeek Sport. 

Programma:  4 wedstrijden reeds op zaterdag

Wilrijk - Meldert                      zat 20u00
RC Lebbeke - Opstal 
Hoogstraten - Rupel Boom 
Willebroek - Zwarte Leeuw
Londerzeel - SK Lebbeke          zon 15u00
Berchem - Kontich 
Rode-Verrewinkel - Dilbeek 
Jette is vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties