Weer blaam voor Mourinho

Kristof Blomme
| 0 reacties
Weer blaam voor Mourinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho heeft voor de zoveelste keer dit seizoen een blaam gekregen van de Uefa. Dit keer is het naar aanleiding van z'n uitspraken over lijnrechter Roman Slysko.

In de wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool gaf linesman Slysko aan dat de bal de doellijn wel degelijk had overschreden. Dankzij deze goal plaatste Liverpool zich voor de finale van de Champions League. Na de wedstrijd liet Mourinho verstaan dat niet de Reds hadden gescoord, maar wel Slysko. Ook liet hij zijn ongenoegen blijken over het feit dat één man de toekomst van een club kan bepalen.

Dat is bij de Uefa weer in slechte aarde gevallen. Bjorck, vice-voorzitter van het scheidsrechterscomité, beschuldigde Mourinho ervan het voetbal te schaden. Eerder deed Volker Roth, de voorzitter zelf, dit ook al. Verder vindt Bjorck het ongelofelijk dat de manager niet leert uit z'n fouten. Hij was nog maar net geschorst geweest naar aanleiding van z'n uitspraken over Anders Frisk. De kans bestaat dat Mourinho opnieuw wordt gestraft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties