KVSK United sluit seizoen af in Lutlommel

Niels Hendriks

Voor deze oefenwedstrijd nam de thuisploeg afscheid van de vertrekkers. Ook kampioen KVSK United werd flink in de bloemen gezet.

KVSK United wilde zich in de wedstrijd een waardig kampioen tonen maar kon tijdens de eerste helft zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. Nadat Geerinckx bijna in eigen doel afwerkte, miste Loos een open kans en moest Boyen op het halfuur een goed gerichte vrije trap stoppen om Lutlommel van de 1-0 te houden. Op slag van rust was er een parade van Boyen nodig op een schot van Loos om de nul op het bord te houden.

Na rust moest United eerst nog enkele malen aan de noodrem trekken om erger te voorkomen, maar dan nam het langzaam maar zeker de bovenhand. Janssen kon zo profiteren van de ruimte en liet Schildermans een eerste keer kansloos. In twee minuten besliste Heymans even later de partij. Ook de thuisploeg bleef nog dreigen, maar kreeg het eerreddend doelpunt niet gescoord, mede door toedoen van de scheidsrechter die
enkele fasen in de grote rechthoek onbestraft liet.

Doelpunten: 55' Janssen (0-1), 74' en 76' Heymans (0-2 en 0-3)