Wordt Tampere van eerste stek verdrongen?

Truyens Himke
| 0 reacties
Wordt Tampere van eerste stek verdrongen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tampere United staat tot op heden nog steeds op de eerste stek, maar de twee seizoensrevelaties kunnen daar dit weekend verandering in brengen. Indien HJK en IFK Mariehamn winnen gaan ze over TamU.
 
Net als vorig seizoen heeft Tampere ook nu het moeilijk van in echte stress situaties het hoofd koel te houden. Een eerste plaats verdedigen is dan ook niet aan hen besteed. Dit weekend zou het wel eens kunnen zijn dat de jongens uit Tampere worden voorbijgestoken door zowel IFK Mariehamn en HJK Helsinki. Twee ploegen die voor de seizoensaanvang ergens in de middenmoot werden geschat, echter strijden ze met elkaar voor het Champions League ticket 2006.
 
Indien ze kunnen winnen van hun tegenstander AC Allianssi (HJK) en KuPS (IFKM) springen ze met één puntje over Tampere. Maar beide hebben een lastige wedstrijd voor de boeg, HJK – AC Allianssi is immers de derby om Helsinki na het wegvallen van FC Jokerit in 2004. En KuPS – IFK Mariehamn is een blij weerziens tussen de twee ploegen die vorig seizoen in de eerste divisie stonden.
 
Verder staan er nog FC Haka – FC Inter, TP-47 – MyPa en FC KooTeePee – RoPS op het menu van de zevende speeldag. De overige twee wedstrijden werden vorige week reeds afgerond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties