Riquelme: Villarreal of Atlético Madrid?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Riquelme: Villarreal of Atlético Madrid?
Foto: © SC

De Argentijnse spelverdeler Juan Ramon Riquelme zou volgend seizoen misschien dan toch niet meer in het shirt van Villarreal te bewonderen zijn. Nochtans is het voor de geelblauwen uit Castellón de la Plana duidelijk: Juan Ramon Riquelme nam Villarreal voor vijf miljoen euro over van FC Barcelona en het maakt zich sterk dat het hem vijf seizoenen heeft vastgelegd. Maar Riquelme zelf hult zich in nevel als het over een transfer gaat.

Riquelme zei in de Spaanse sportkrant As dat hij pas na de Confederations Cup in Duitsland over zijn toekomst beslist. Van een afgeronde transfer wil hij voorlopig niets weten. "Tot nader order ben ik tot 30 juni een speler van Villarreal maar waar mijn toekomst dan ligt, weet ik nog niet."

Deze uitspraak voedt de geruchten dat hij mogelijks naar Atlético Madrid zou verhuizen. Sinds de Argentijnse succescoach Carlos Bianchi bekendmaakte dat hij aan de slag zou gaan bij de tweede club uit de Spaanse hoofdstad, zou Riquelme zijn woord hebben gegeven aan de Rojiblancos. Riquelme beschouwt Bianchi als zijn tweede vader en zou veel voelen voor een nieuwe samenwerking.

Onder Bianchi beleefde Riquelme bij Boca Juniors zijn gelukkigste tijd als voetballer en maakte hij veel indruk bij de Europese topploegen. Uiteindelijk kon Barcelona hem inlijven maar zich doorzetten in Camp Nou was er niet bij. Hij werd bijgevolg uitgeleend aan Villarreal waar hij wel een doorbraak kon forceren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties