Juventus wil alles geven voor Vieira

Juventus wil alles geven voor Vieira
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus wil deze zomer nog een grote binnenkomende transfer vervolledigen. Het gaat daarbij om niemand minder dan Patrick Vieira van Arsenal.

De Italiaanse kampioen heeft gisteren nog een bod geweigerd van 30 miljoen pond van Chelsea voor David Trezeguet. Juventus wil integendeel zijn ploeg versterken.

En die versterking zou moeten komen uit Engeland. Het gaat meer bepaald om de Fransman Patrick Vieira. Luciano Moggi, de manager van de Oude Dame, heeft de interesse in Vieira bevestigd. 

“Wat wij willen is een middenvelder voor naast Emerson, en onze wens is Vieira te kopen als Arsenal wil verkopen”, aldus Moggi in The Sun.

“Blijkbaar willen ze hem niet goedkoop laten gaan, want hij is een schitterende middenvelder, maar als Arsenal zaken wil doen, dan kopen we hem morgen nog”, zei Moggi verder nog.

Nu Chelsea naast Trezeguet greep en Juventus absoluut Patrick Vieira wil kopen, is er dan een ruil tussen Arsenal en Juve in de maak? Bij The Gunners zou Thierry Henry alleszins een gat in de lucht mogen springen, want in geval er een ruil komt ziet de topschutter van de Engelse Premier League zijn maatje in de spits van bij Monaco en de nationale ploeg terug.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties