Kiest Mikel voor Chelsea of voor Manchester United?

Philippe Crols
| 0 reacties
Kiest Mikel voor Chelsea of voor Manchester United?
Foto: © SC

John Obi Mikel was op het WK voor spelers tot twintig jaar één van de uitblinkers bij Nigeria. De talentvolle Mikel is amper 18 jaar oud, maar is nu al in een ingewikkelde transfersoap verzeild geraakt. Mikel had namelijk een contract getekend voor Manchester United, maar over de geldigheid van dat contract bestaan er grote vraagtekens. 

Volgens de Nigeriaan werd hij door zijn toemalige club Lyn gedwongen om een contract bij United te tekenen en dat mag natuurlijk niet. Toen Chelsea Mikel ook wilde inlijven, werd het verhaal nog wat ingewikkelder. De Nigeriaanse spits wil eigenlijk het liefst voor Chelsea spelen, maar omdat hij al een contract bij United heeft getekend, gaat dat niet meer. 

Morgen zal er allicht wat meer duidelijkheid komen in deze zaak. 
De Fifa heeft zich over deze zaak gebogen en zal zo snel mogelijk uitzoeken of het contract van Mikel met United geldig is. De wereldvoetbalbond heeft aan Mikel gevraagd of hij morgen wil komen uitleggen wat er allemaal gebeurd is en vooral in welke omstandigheden hij dat contract getekend heeft. Morgen weten we dus meer. Wordt vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties