Bolton komt niet verder dan gelijkspel

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bolton komt niet verder dan gelijkspel
Foto: © SC

Bolton begon als favoriet aan de wedstrijd tegen Blackburn. Het bleef echter steken op een gelijkspel tegen Blackburn.
 
In de de eerste tien minuten van de wedstrijd gebeurde er vrij weinig. Beide ploegen tastten elkaar af. Het bleef fouten regenen, maar elke stilstaande fase was ongevaarlijk. De eerste kans kwam er pas na 25 minuten, maar vormde geen probleem voor doelman Jaaskelainen. Ook Bolton kreeg een eerste kansje, maar een kopbal van Kevin Nolan ging naast.
De thuisploeg begon beter in de wedstrijd te komen, maar de match lag teveel stil, door alle kleine foutjes, om een mooie aanval te creëren. Giannakopoulos en Gary Speed kregen nog een kansje, maar Blackburn-doelman Brad Friedel kon zonder problemen stoppen. Blackburn kreeg geen enkele kans.
 
Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Bolton wilde wel, maar Blackburn hield goed stand.  Vooral Jay-Jay Okocha en El-Hadji Diouf bleven storen, maar grote kansen kwamen er niet.
Een kwartier voor het einde kreeg Blackburn dan toch een grote kans, maar de lobbal van David Bentley werd mooi gepakt door Jaaskelainen. Vlak voor tijd had Ivan Campo de kans om Bolton op een verdiende voorsprong te zetten, maar zijn kopbal werd gestopt door Brad Friedel.
 
De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, maar Bolton verdiende alvast meer. Bolton blijft nog wel mooi meedraaien bovenaan. Bij Blackburn niets dan blije gezichten na dit gelijkspel.
 
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties