Hoelang kan Aimé het nog rekken ?

Dirk Pieters
| 0 reacties
Hoelang kan Aimé het nog rekken ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als de Rode Duivels verliezen van Spanje, is het meer dan waarschijnlijk afgelopen voor Aimé Anthuenis. De bondscoach heeft nog een contract tot juni 2006, maar bij een eventueel verlies tegen Spanje neemt de bond vrijwel zeker afscheid na de match tegen Litouwen van volgende week.
 
Binnen de technische commissie wordt ontkend dat Anthuenis na een verlies nog langer trainer mag blijven. Gaat het mis tegen Spanje en Litouwen, dan zou de technische commissie volgende week donderdag of vrijdag al een vergadering houden over zijn opvolging. Op 15 oktober beslist het uitvoerend comité over de ‘zaak’ Anthuenis.

De enige kans van Anthuenis is het halen van de barragewedstrijden, maar of dat mogelijk is weten we volgende week.
 
Wordt Aimé ontslagen, wil dat niet zeggen dat er snel een opvolger moet komen. De namen van Wilmots en Vandereycken circuleren al in het bondsgebouw, maar het palmares van de ene en het imago van de andere stuiten op tegenkanting. De bond wil ook nog afwachten wat er met de trainers Hugo Broos en Jan Ceulemans gaat gebeuren als zij bij Genk en Brugge verder zouden wegzakken. “Monumenten als Broos of Ceulemans zouden valabele kandidaten kunnen zijn”, aldus enkele leden van het uitvoerend comité.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties