AZ-fans niet tevreden met stadionnaam

Dirk Pieters
| 0 reacties
AZ-fans niet tevreden met stadionnaam
Foto: © SC

De fans van AZ zijn meer dan tevreden over de huidige gang van zaken bij de club. Het gaat de goede richting uit met AZ. De club staat momenteel op een tweede plaats in het klassement en ook in de Uefa-beker gaat het de Nederlanders met een 1-2 overwinning in Dnipro voor de wind.  
 
De AZ-fans hebben wel hun ongenoegen geuit over de naam van het nieuwe stadion dat de Alkmaarders krijgen. De voorzitter van AZ, Dirk Scheringa, onthulde enkele weken geleden dat het complex de naam DSB-Stadion meekrijgt.
 
Meerdere ruimtes en tribunes in het stadion worden vernoemd naar oud AZ-coryfeeën. Het spelershome krijgt de naam van Hugo Hovenkamp, er komt de Kees Kist Lounge en de persruimte gaat de naam dragen van Co Adriaanse. Het nieuwe stadion wordt volgend seizoen officieel in gebruik genomen door AZ.

De Noord-Hollandse fans begrijpen dat de club voor een commerciële naam heeft gekozen, omdat zoiets geld in het laatje brengt.  De fanatieke supporterskern wil echter dat de historische naam Victorie met het AZ-stadion wordt gekoppeld. [CA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties