Jestrovic drie speeldagen geschorst

Giovanny Saelens
| 0 reacties
Jestrovic drie speeldagen geschorst
Foto: © SC

Vorige week werd Nenad Jestrovic in het duel tussen Anderlecht en Liverpool uitgesloten. De Anderlecht-speler kreeg een rode kaart nadat hij tegen Sissoko de racistische opmerking 'Fuck off black' had geroepen. De Serviër zelf ontkent dat. Vandaag kwam de Uefa tot de beslissing dat Nenad Jestrovic drie wedstrijden geschorst aan de kant moet blijven. 

Vorige week speelde Anderlecht in Liverpool voor de Champions League. Francky Vercauteren had een kwartier voor tijd Jestrovic in de ploeg gebracht. Na twee minuten kreeg hij al een rode kaart voor een racistische opmerking. Eerst dacht iedereen dat het om de uitspraak 'Fuck you men' ging, maar ervaren liplezers zagen er 'Fuck off black' in. Volgens Jestrovic is dat niet het geval. Jestrogol beweert dat Sissoko zelf eerst een opmerking had gegeven, die niet door de beugel kan. Baseggio liet zich dan weer opmerken door te zeggen dat de scheidsrechter zelf 'Fuck off' had gezegd tegen hem. 

De Uefa besloot vandaag om de spits voor drie wedstrijden aan de kant te houden. De 29-jarige aanvaller heeft nog tijd tot tien november om in beroep te gaan. [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties