Rangers hopen op Schotse legende

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rangers hopen op Schotse legende
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Glasgow Rangers hopen op de komst van legende Ally McCoist om eerstdaags de technische staf van de Gers te komen versterken. Hij moet de aangeslagen spelersgroep zien op te peppen.

Rangers-voorzitter David Murray zei aan het persagentschap Reuters dat het wel duidelijk is dat de spelers een motivator kunnen gebruiken. Over het hoe en wanneer McCoist kan toetreden tot de technische staf, is nog niet veel geweten. Het hangt af van zijn werk- en televisieverplichtingen. 

McCoist was na zijn loopbaan als voetballer namelijk een graag geziene gast op televisie. Hij is onder meer een van de vaste panelleden van de in Engeland erg populaire sportquiz 'A Question of Sport'. Met zijn rappe tong en zijn gevoel voor humor zou hij de Rangers, die maar één konden winnen in de voorbije elf wedstrijden, weer op gang moeten helpen.

McCoist speelde in zijn actieve voetbalcarrière maar liefst zestien seizoenen bij de Rangers. In 444 duels kon de voormalige spits 257 keer scoren. Tegenwoordig fungeert McCoist als klankbord voor de Schotse bondscoach Walter Smith. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties