Mpenza gaat nu al rijk worden in Dubai

Philippe Crols
| 0 reacties
Mpenza gaat nu al rijk worden in Dubai
Foto: © SC

De meeste voetballers vertrekken aan het einde van hun loopbaan naar Amerika of het Midden-Oosten om snel nog wat poen binnen te rijven. Niet Emile Mpenza. Het ziet er sterk naar uit dat de Rode Duivel vrij snel zal vertrekken naar Al Jazeera. 

Dat Emile Mpenza het niet meer zo ziet zitten bij Hamburg is niet echt onlogisch. De spits komt er nauwelijks aan spelen toe en is om de haverklap geblesseerd. Hij scoorde amper één keer in het huidige seizoen. Ook maakte Hamburg al bekend dat het graag Lukas Podolski van Köln zou aantrekken. Een goed verstaander heeft dus niet meer nodig om te weten dat Mpenza mag vertrekken. Dat hij naar de Arabische Emiraten zal vertrekken is evenwel vreemd. Dat is nu immers niet de plaats waar je een voetbalcarriere nieuw leven kan inblazen. 

Hamburg en Al Jazeera hebben wel al een akkoord over de spits en het ziet er dus toch echt naar uit dat het niet lang meer zal duren vooralleer Mpenza in de oliestaat zal voetballen. Mpenza zelf ziet het ook wel zitten. Hij is momenteel wel op vakantie. Waar? Juist ja, in Dubai.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties