Shearer is nagenoeg enige spits bij Newcastle

Shearer is nagenoeg enige spits bij Newcastle
Foto: © SC

Newcastle United beleeft niet meteen het leukste seizoen aller tijden. De club van onder meer Michael Owen staat op een ontgoochelende 11e plaats. De hele waslijst van geblesseerde spelers zal daar allicht niet vreemd aan zijn. 

De drukke kerst-en nieuwjaarsperiode heeft in Newcastle slachtoffers geëist. Vooral in de frontlinie heeft Newcastle niet echt veel spelers meer op overschot. Michael Owen raakte vorige week ernstig geblesseerd en zal mogelijk pas in april terug zijn rentree maken. Tijdens de laatste competitiewedstrijd is ook Shola Ameobi nog eens uitgevallen. Hij heeft problemen met de heup en zal ook enkele weken buiten strijd zijn. The Magpies moeten dus nu rekenen op Alan Shearer, maar die is natuurlijk ook niet meer van de jongsten en dus is er een heus spitsenprobleem. 

Zoals reeds gezegd heeft Newcastle niet enkel problemen in de voorlijn, maar ook op andere posities zijn vele spelers onbeschikbaar. Scott Parker heeft problemen met de knie. Emre, Dyer en Moore sukkelen dan weer met de hamstrings. Taylor heeft last van zijn schouder en Carr heeft te kampen met een hernia. Voor het fel geplaagde Newcastle is dat dus allemaal alles behalve prettig nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties