Fowler kan Liverpool titel opleveren

Yves Dekoning
| 0 reacties
Fowler kan Liverpool titel opleveren
Foto: © SC

Engeland is nog steeds in de ban van de terugkeer van Robbie Fowler naar Liverpool FC. De verrassende transfer roept veel vraagtekens op. Waarom haalde Rafael Benitez de 30-jarige aanvaller terug naar Anfield Road? Ian Rush gelooft dat Fowler het verschil kan maken in de strijd om de tweede plaats en er misschien zelfs voor zorgen dat Liverpool Chelsea nog bijhaalt en kampioen speelt.

Bij Liverpool lopen Peter Crouch, Djibrill Cissé, Fernando Morientes en Florent Sinama-Pongolle rond. Toch haalde Benitez er nog een spits bij. Bovendien speelde Robbie Fowler al jaren niet meer op niveau en lag hij meermaals maanden in de lappenmand. Toch toonde hij nog sporadisch dat hij een neus voor goals had, en daar wringt nu net het schoentje bij de Mighty Reds. 

De vergelijking met Ian Rush gaat niet helemaal op, maar toch moesten velen terugdenken aan de legendarische goalgetter van Liverpool. Ook hij keerde terug om uit te groeien tot een levende legende. Volgens hem kan Fowler Liverpool tien punten extra opleveren dit seizoen. De Reds spelen al maandenlang uitstekend voetbal, maar kunnen het niet afmaken. Liverpool heeft dringend nood aan een afwerker, en volgens Rush wordt Fowler de deus ex machina. Hij beseft wel dat zijn ex-ploegmaat niet elke wedstrijd 90 minuten zal spelen, maar is er zeker van dat Fowler nog steeds een goalgetter van wereldklasse is. "Breng hem een half uur voor tijd in, en hij kan het verschil maken." Vermoedelijk zal de publiekslieveling dan ook vaak uitgespeeld worden als supersub.






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties