Ook Hearts shopte op de valreep *UPDATE*

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ook Hearts shopte op de valreep *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hearts of Midlothian, dé revelatie in de Schotse competitie, heeft op de valreep nog een kwartet nieuwelingen binnengehaald. Hearts is daarmee zowat het Portsmouth van de Schotse liga. In de wintermercato haalde het in totaal acht nieuwelingen.

De laatste vier versterkingen zijn naast de bekende Mirsad Beslija van RC Genk ook Bruno Aguiar, José Goncalves en Juho Makela. Over Beslija is ondertussen al alles gezegd en geschreven. Aguiar en Goncalves komen op huurbasis naar Edinburgh. Aguiar is een 24-jarige Portugese middenvelder die vorig seizoen nog achttien keer uitkwam voor Benfica Lissabon. Goncalves komt van de Zwitserse Champions League-verrassing FC Thun waar hij een basisplaats had.

De Fin Makela is dan weer een veelscorende aanvaller. Voor HJK Helsinki scoorde hij 33 keer in 41 wedstrijden. De 22-jarige scoremachine tekende in Tynecastle Stadium een contract voor 3,5 jaar.

Update: En vanmiddag kwam nog het bericht dat Hearts nog eens drie versterkingen had binnengehaald. Het brengt het totaal op elf nieuwkomers in de winterperiode bij de Schotse club.

Dinsdagavond laat zijn Martin Petras, Ludek Straceny en Rais M'Bolhi aangeworden. Zowel de Slovaak Petras (van Sparta Praag) als de Tsjech Straceny (Viktoria Zizkov) zullen de volgende zes maanden worden uitgeleend aan het Litouwse FBK Kaunas. Rais M'Bolhi, een doelman die nog onder contract stond bij Olympique Marseille, komt direct naar Tynecastle.

Dat Petras en Straceny naar FBK Kaunas gaan de eerste zes maanden, is geen toeval. Eigenaar van Hearts is namelijk de Litouwer Vladimir Romanov en die is ook eigenaar van de Litouwse topclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties