Ook Inter bij laatste vier in Coppa

Maarten Vandenabeele

Na Palermo, Udinese en AS Roma heeft ook Inter zich bij de halve finalisten van de Coppa Italia geschaard. De Nerazzurri hadden genoeg aan een kleine overwinning tegen Lazio.

Na de 1-1 uit de heenwedstrijden had de thuisploeg de beste papieren om door te stoten. Toch ging de ploeg van Mancini op zoek naar een doelpunt maar het vizier van Adriano stond niet op scherp. Dan deed Stankovic beter: de Serviër schoot vanop de rand van de rechthoek raak in de 37e minuut, 1-0.

In de tweede helft deed Lazio wat het kon maar gelegenheidsdoelman Toldo keepte een sterke partij. Hij had een groot aandeel in de overwinning met reddingen op pogingen van Tare en Mauri.

In de halve finales neemt Inter het op tegen Udinese. AS Roma en Palermo maken uit wie de andere finalist wordt.