Vierde coach voor Dinamo Boekarest

Vierde coach voor Dinamo Boekarest
Foto: © SC

Dinamo Boekarest is al aan zijn vierde coach van het seizoen toe. Toch wat vreemd voor een ploeg die aan de leiding staat in de eigen competitie. Florin Marin komt Ion Marin vervangen en krijgt een contract tot 25 mei.

Ion Marin had Dinamo amper vier wedstrijden onder zijn hoede. Na twee overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag was zijn rijk echter al uit. Door het gelijkspel van afgelopen zaterdag kwam Steaua Boekarest immers mee aan de leiding en voorzitter Nicolae Badea vond dat er in deze crisissituatie voor de best mogelijk oplossing moest gekozen worden.

Ion Marin wordt coach van het reserveteam van Dinamo, dat in de tweede klasse uitkomt. Hij nam de leiding van Dinamo een maand geleden over van Esteban Vigo, die geen enkele officiële wedstrijd op de bank zat, en die op zijn beurt de rol van hoofdcoach had overgenomen van Ioan Andone. De nieuwe coach, Florin Marin, had Dinamo al eens onder zijn hoede voor zes maanden in 2002. De 53-jarige coach is tevens de coach van de Roemeense nationale beloftenploeg en zal beide jobs combineren tot het einde van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties