Feyenoord weert Talpa omwille van beeldmanipulatie

Philippe Crols
| 0 reacties
Feyenoord weert Talpa omwille van beeldmanipulatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals wij Belgen alle wedstrijden van onze eerste klasse live kunnen bekijken op BelgacomTV kunnen de Nederlanders dat voor hun Eredivisie doen via Talpa. Feyenoord wil het tv-station nu weren uit de Kuip omwille van het manipuleren van wedstrijdbeelden. 

Dat is althans het geval als we VI-hoofdredacteur Johan Derksen mogen geloven. Het probleem zou afgelopen zondag zijn ontstaan toen Feyenoord het opnam tegen FC Twente. Feyenoord-doelman Maikel Aerts (ex-Germinal Beerschot) ging in die wedstrijd in de fout en vroeg nadien zelf om zijn wissel die hij ook kreeg. Net na de wissel namen de camera's van Talpa een beeld van een andere Feyenoord-doelman. Namelijk van Lodewijks. Hij zat te lachen in de tribune en dat klopt volgens de Rotterdammers niet omdat hij op het moment van die wissel bij Aerts was. Het gaf dus een alles behalve correcte indruk.

Nu wil Feyenoord Talpa dus weren uit de Kuip, maar makkelijk zal dat niet gaan aangezien alle clubs uit de Eredivisie fikse televisiegelden krijgen van het tv-station. Afwachten dus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties