Blijft Fowler bij Reds?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Blijft Fowler bij Reds?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds januari speelt Robbie Fowler terug voor Liverpool. Manchester City liet hem gratis vertrekken en de 31-jarige aanvaller tekende op Anfield Road een contract tot juli. De supporters haalden hun verloren zoon met open armen terug binnen en Fowler werkte keihard aan zijn terugkeer op het hoogste niveau.

Totaal uit conditie door jarenlang blessureleed kende Fowler een moeilijke start bij Liverpool, maar het liep steeds beter. Hij speelde vaak een belangrijke rol en wist vier keer de weg naar de netten te vinden. Toch is manager Rafael Benitez er nog niet uit of hij zijn goalgetter een nieuwe overeenkomst zal voorleggen. Volgens de Spanjaard moet Fowler nog hard werken aan zijn conditie en hebben we de beste Fowler nog altijd niet gezien. "We kunnen niet verwachten dat we nu al het beste van Robbie zien, we zullen misschien tot in de voorbereiding voor volgend seizoen moeten wachten." Zit daarin een signaal dat er na het seizoen onderhandeld kan worden over een nieuwe overeenkomst? Benitez wil in ieder geval nog enkele weken wachten. 

Eerder toonden Blackburn en Bolton al interesse in Fowler. Beide teams zijn bereid om te wachten tot Liverpool een besluit heeft genomen. Vooral Sam Allardyce wil de Engelse spits graag naar Bolton halen. Hij liet al twee keer weten dat hij hoopt dat Fowler op de markt komt. Ook andere Engelse clubs zouden op vinkenslag liggen, maar Fowler zelf blijft liefst bij Liverpool. Dat is nog steeds de club van zijn hart. Zijn zaakwaarnemer heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in dat "God" ook volgend seizoen nog op Anfield Road speelt.  


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties