Analyse Deelnemers eindronde bekend

Eddy Leysen
| 0 reacties
Deelnemers eindronde bekend
Foto: © SC

In de provincie Antwerpen is het doek gevallen over de competitie. Op de laatste speeldag moest nog worden uitgemaakt wie de eindronde voor een bijkomende stijger zal afwerken om kamioen WItgoor Dessel te vergezellen naar bevordering.

Duffel pakte in extremis nog de tweede periode maar ook door de tweede plaats waren zij al zeker van een eindrondeticket. Lille verzekerde zich in de topper tegen Vlimmeren voor een plaats in de nacompetitie. Door het gelijkspel viel Vlimmeren alsnog uit de boot. De andere deelnemers zijn Wuustwezel en Sint-Lenaerts. Wuustwezel haalde het bij Nieuwmoer, dat hierdoor de degradatie niet meer kan ontlopen. Sint-Lenaerts ging winnen bij kampioen Witgoor Dessel.

Wat het aantal dalers betreft wordt het voor sommige ploegen nog bang afwachten wat in vierde nationale gebeurt op de slotdag. Vermits Olen en Wilrijk al zeker zijn van degradatie, dalen er al zeker drie ploegen naar tweede. Leest, Verbroedering Arendonk en Nieuwmoer bekleden de laatste drie plaatsen. Maar doordat Lichtaart en/of Hoogstraten nog in slechte papieren zitten in de c-reeks en in de b-reeks Kontich ook nog een degradatieplaats bezet, komen hier wellicht nog enkele ploegen bij. Schoten kan ook nog via de eindronde dalen, maar die kans is miniem. Voor Ternesse en Katelijne kan wellicht nog weinig hulp baten, voor Branddonk wordt het nog een bange week.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties