Beitar Jeruzalem: "In gesprek met Erik Gerets"

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Beitar Jeruzalem: "In gesprek met Erik Gerets"
Foto: © SC

Donderdagavond heeft Arkadi Gaydamak, de steenrijke eigenaar van Beitar Jeruzalem, tijdens een persconferentie laten weten dat hij aan het onderhandelen is met Erik Gerets. De trainer van Galatasaray zou de Fransman Luis Fernandez opvolgen, die niet langer gewenst is bij de Israëlische club. Ten laatste binnen anderhalve week wordt bekendgemaakt wie de nieuwe trainer van Beitar wordt.

Donderdagnamiddag pakte de Israëlische sportsite One uit met het nieuws dat de eigenaar van Jeruzalem, Arkadi Gaydamak, diezelfde avond nog zou bekendmaken wie de nieuwe trainer van de club wordt. Tegelijk schoof de site ook onze landgenoot Erik Gerets naar voren als de grootste kandidaat. Op de betreffende persconferentie liet Gaydamak echter nog in het midden wie de nieuwe trainer van Beitar zou worden. Wel liet de steenrijke maar controversële Rus weten dat hij aan het onderhandelen is met Gerets.

Erik Gerets zou bij Beitar Jeruzalem de Fransman Luis Fernandez opvolgen, die meermaals met Gaydamak in de clinch ging en onlangs kreeg te horen dat hij volgend seizoen niet meer gewenst is. Fernandez was niet de eerste trainer die na conflicten met de Russische eigenaar andere oorden opzocht: vorig jaar stapte Eli Ohana, ex-KV Mechelen en levende legende in Israël, ook al op na openlijke kritiek van Gaydamak. Beitar behaalde totnogtie vier Israëlische landstitels en vijf bekers.

Lees ook: Gerets nieuwe trainer Beitar Jeruzalem?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties