Bovo moet naar Palermo

K M
| 0 reacties
Bovo moet naar Palermo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cesare Bovo zal volgend seizoen de kleuren van Palermo verdedigen. De registratierechten van de verdediger waren evenredig verdeeld tussen Palermo en AS Roma en de clubs kwamen onderling niet tot een akkoord. Het gevolg is dan dat beide clubs een verzegelde enveloppe naar de Italiaanse voetbalbond moeten sturen met daarin een bedrag. Wie het meeste biedt, krijgt de speler. In het geval van Bovo was dat Palermo en dat is een serieuze teleurstelling voor de speler.
 
Bovo: “Ik ben opgegroeid in het jeugdsysteem van de Giallorossi en ik zal heel mijn leven een fan zijn van de ploeg. Ik moet toegeven dat deze klap hard aankomt. Ik dacht dat de uitkomst anders zou zijn vooral omdat tijdens het seizoen mij gezegd werd dat Roma mij wilde houden. Ik heb nog niet met Luciano Spalletti gesproken. Ik weet niet of het een opgezet spel was tussen de club en de coach om het opbod-systeem te verliezen, maar het heeft geen zin om er nu verwonderd over te zijn.”
 
“Ik ben teleurgesteld omdat er tijdens het seizoen zoveel gezegd wordt, maar als Roma dat moest staven met bewijzen dan staan ze daar met lege handen. Ik wil de club niet bekritiseren, maar ik vertrek echt met een slechte smaak in mijn mond. Toch was spelen voor Roma een hoogtepunt voor mij en ik niet uitleggen wat dat betekent voor mij.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties