Kan Lierse thuis stunten tegen Club?

Thomas Dubois
| 0 reacties
Kan Lierse thuis stunten tegen Club?
Foto: © SC

Vandaag staat er nog één wedstrijd op het programma in de Jupiler League. Nummer drie Club Brugge neemt het op tegen de allerlaatste in het klassement, Lierse. Op papier een makkie voor Club dat –op woensdag na- in een goede vorm zit, Lierse wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Toch mag Club zich op het Lisp aan een zware dobber verwachten. Kjetil Rekdal maakt z’n debuut als trainer op het Lisp en is er op gebrand om een goed resultaat te behalen. Een gelijkspel zal gevierd worden als een overwinning.
 
Club krijgt de unieke kans om de kloof met Anderlecht te verkleinen tot één puntje. Daarvoor moet het wel winnen. Elrio Van Heerden lijkt na z’n goede prestaties de afgelopen weken zeker van een basisstek, ook Vermant en Blondel lijken zeker van hun stek zodanig dat Daerden of Englebert op de bank zullen starten. De kans lijkt het grootst dat Englebert op de bank moet beginnen. Clement is geblesseerd, in zijn plaats speelt wellicht Priske waardoor De Cock voor het eerst sinds lang nog eens in aanmerking komt voor de basis. Balaban en Salou lijken certitudes in de spits. Met Yulu Matondo is er een perfecte supersub.
 
Rekdal pakt wellicht uit met een versterkte verdediging. Jatta is hersteld van z’n knieblessure en begint al op de bank. Voor Ernandes is het een speciale wedstrijd, hij speelde tot vorig seizoen nog voor de beloften van Club Brugge en start vanavond tegen z’n ex-club. Jarju wordt wellicht de enige spits. Bob Peeters is nog steeds geblesseerd.
 
De wedstrijd wordt afgetrapt om 18 uur en is live te bekijken op Sporza Radio en Televisie. De scheidsrechter is Efong Nzolo
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties