Woedende Spinelli haalt uit naar Amelia

Woedende Spinelli haalt uit naar Amelia
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aldo Spinelli heeft woedend gereageerd op een verklaring van Marco Amelia in de pers. Die laatste hoopte dat de voorzitter zou terugkomen op zijn beslissing om coach Daniele Arrigoni te ontslaan. Die woorden zijn echter bij Spinelli in het verkeerde keelgat geschoten en Amelia mag wat hem betreft Livorno onmiddellijk verlaten.
 
Spinelli: “Amelia heeft een scherpe tong zoals alle Romeinen. Ik hoop dat ik hem in januari kan verkopen, want anders gaat hij op de bank moeten zitten. Ik heb hem geprobeerd goede manieren aan te leren, maar eindigde bij elkeen van de clubs waar hij al speelde op de bank. Ik hoop dat hij onmiddellijk een nieuwe ploeg vindt.”
 
Toch lijken de verklaringen van enkele steunpilaren voor wat vertwijfeling te zorgen bij de voorzitter. Hij weigerde immers maandagavond om het ontslag van Arrigoni te officialiseren. Ook wat betreft Amelia lijkt Spinelli al meteen terug bij te draaien. Hij verklaarde immers al dat Amelia het naar zijn zin heeft bij Livorno ondanks de verregaande interesse en onderhandelingen met Spartak Moskou.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties