Oud-Ajacied Obodai op dood spoor bij Sparta

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Oud-Ajacied Obodai op dood spoor bij Sparta
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kent u Anthony Obodai nog? Misschien wel want hij speelde nog enkele seizoenen in ons land voor Germinal Beerschot. Momenteel vergaat het de Ghanese middenvelder niet goed want hij zit op een dood spoor bij zijn club Sparta Rotterdam. Obodai zal dit weekend overigens niet spelen tegen AZ Alkmaar.

Sparta-trainer Wiljan Vloet wil niet dieper op de zaak ingaan. Tegenover het Nederlandse Algemeen Dagblad gaf hij als motivatie dat hij dan de speler zou beschadigen. "Maar laat ons wel duidelijk zijn. Als Obodai in orde is, speelt hij gewoon. Het is een combinatie van problemen die de emmer doen overlopen. Privé-omstandigheden en het verliezen van zijn basisstek zijn daar voorbeelden van", aldus de coach. Obodai moest zijn basisplaats afgeven aan Iderlindo Moreno Freire.

Een transfer zou naar verluidt de beste oplossing zijn voor beide partijen. RKC Waalwijk heeft alleszins interesse in de oud-Ajacied die nog tot medio 2009 onder contract ligt in Rotterdam, maar vraag en aanbod liggen voorlopig nog ver uit elkaar.   

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties