Boeka Lisasi ontslagen bij Kontich

Steven Bologne
| 0 reacties
Boeka Lisasi ontslagen bij Kontich
Foto: © SC

Eersteprovincialer Kontich heeft zijn aanvaller Jean-Paul Boeka Lisasi ontslagen. Op de vorige bestuursvergadering werd unaniem beslist dat de samenwerking met onmiddellijke ingang wordt stopgezet.
 
“Klikt het niet dan botst het, bij Lisasi was het veelal dat laatste”, opende ondervoorzitter Willy Pateet. “Van bij het begin liep de aanvaller naast de lijnen, hij dacht beter te zijn dan de rest en loste de verwachting op geen enkel moment in. Een gebrek aan inzet een discipline, hij veinsde blessures om niet te moeten trainen en bleef ook regelmatig zonder te verwittigen afwezig.”
 
“In de vorige wedstrijd tegen Belgica Edegem bleef hij als een standbeeld in punt staan, er kwam amper beweging in. Pas toen hij een uiterst domme rode kaart pakte kwamen we opnieuw aan goed voetbal toe. Zijn houding past niet binnen onze club, dit is niet fair ten opzichte van andere spelers en om verdere problemen te mijden hebben we besloten om zijn prestatiegerichte overeenkomst meteen te verbreken.”
 
Boeka Lisasi heeft reeds een aardig palmares bij elkaar gevoetbald. De Congolese spits speelde ruim vier seizoenen voor Lokeren, één seizoen Westerlo (12 doelpunten) en anderhalf seizoen KV Mechelen (19 doelpunten). Sinds 2004 gaat het zowat bergaf met de carrière, noch bij KV Kortrijk, Denderhoutem of Bornem kon hij potten breken. Ook niet in Kontich dus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties