Van Gaal vindt AZ-fans te kritisch

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Gaal vindt AZ-fans te kritisch
Foto: © SC

AZ-trainer Louis Van Gaal was tevreden na de 3-0-overwinning van zijn club tegen Sparta Rotterdam, maar over het AZ-publiek was hij veel minder te spreken. De flamboyante oefenmeester vindt dat de aanhangers te kritisch zijn.

Tijdens de rust hadden de supporters van AZ een deel van de spelers uitgefloten. Nog voor het einde van de wedstrijd verlieten een pak supporters ook al de DSB-Arena. Dat leidde tot heel wat irritatie bij Van Gaal.

"Ongelooflijk vind ik dat als je net een wereldgoal gezien hebt. Daarvoor kom je toch naar het stadion. En dan zijn er ook nog mensen die vroeger naar huis gaan omdat het 'maar' 3-0 is", aldus Van Gaal die hierbij verwees naar de wereldgoal van Shota Arveladze.

"Misschien raken de toeschouwers het hier gewend. Hetzelfde proces heb ik destijds bij Ajax gezien. Net alsof het allemaal normaal is wat de spelers hier op de mat leggen. Dat is het niet. We creëerden negen open kansen en speelden een zeer goede wedstrijd. Wat AZ dit seizoen presteert, is gewoon fantastisch", besluit de altijd zeer mondige Van Gaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties