Simons en co hadden liever andere tegenstander

Yves Dekoning
| 0 reacties
Simons en co hadden liever andere tegenstander
Foto: © SC

Als Ronald Koeman had mogen kiezen, dan had zijn PSV niet tegen Liverpool gespeeld. Voor de Nederlander is de loting in de kwartfinale van de Champions League de slechtst denkbare. Hij had liever een "nieuwe" tegenstander gehad aangezien PSV en Liverpool elkaar ook in de groepsfase al bestreden. 

"Ik denk niet dat ze ons zullen onderschatten. Ze hebben ons ook gezien tegen Arsenal. Ze spelen vanuit een defensieve organisatie en bezitten veel fysieke kracht. Liverpool heeft ook enkele fantastische spelers zoals Steven Gerrard. Als je in Barcelona met 1-2 kunt winnen, dan kun je wat en ben je mentaal sterk. Wij hebben we een kans, maar het wordt een hels karwei. We gaan er in ieder geval van genieten. Je komt niet elk jaar zo ver." 

Ook Timmy Simons (foto) had liever een andere tegenstander geloot. "Ook voor de supporters, eens een andere club, een ander stadion. We hadden graag een andere ploeg uit de pot zien komen. Treuren doen we niet, het is wel jammer. Ik denk dat alle teams elkaar nu wel goed kennen. Het wordt een andere wedstrijd dan in de groepsfase, het wordt een steekspel."

            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties