Michael Mols gaat door, ondanks alle kritiek

Dries Olaerts
| 0 reacties
Michael Mols gaat door, ondanks alle kritiek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

ADO Den Haag-spits Michael Mols zet dan toch geen punt achter zijn carrière. Hiermee komt de 36-jarige routinier terug op een eerder besluit van vorige week vrijdag. 

Mols zag het even helemaal niet meer zitten, nadat hij daags daarvoor hard was aangepakt tijdens een praatsessie tussen de spelers. Daarin werd de ex-speler van onder andere Glasgow Rangers verweten dikwijls té negatief te zijn en zodoende een nefaste invloed te hebben op de groep. Mols was zodanig aangegrepen door de kritiek dat hij er de brui aan wou geven, maar liet zich alsnog ompraten dit weekeinde. 

'Ik wilde de mensen niet het gevoel geven dat ik als een dief in de nacht vluchtte, ookal hebben de  dingen die ik te horen kreeg me veel pijn gedaan. Een aantal personen wou ik echter niet in de steek laten', aldus de speler in kwestie. 

De Haagse trots kampeert al het hele seizoen onderin, en degradatie ontlopen lijkt een moeilijke zaak te gaan worden. Met de komst van een gloednieuw stadion is de vrees dan ook groot dat de club zich tegen dan in de Eerste Divisie (Nederlandse tweede klasse, nvdr.) bevindt. Er zijn dan ook al het hele seizoen spanningen in en rond de club. Zo kreeg de club bijvoorbeeld reeds een tijdelijk stadionverbod nadat woedende fans het veld oprenden.

          
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties