Wedstrijdverslagen 3 Prov A.-OVL van 11/03/2007.

Hendrik De Vriesere

FC.Zelzate - Wippelgem.

Na een matige wedstrijd kregen we toch nog een gelijkspel. Met doelpunten op het halfuur door  Verniers 0-1. In het begin van de tweede periode maakte Acke de gelijkmaker,
eindstand 1-1.

Lembeke - Poesele.

De thuisploeg kreeg in de eerste helft behoorlijk veel kansen maar kon geen afstand nemen 0-0 bij de rust. Na de koffie konden ze dan toch het verschil maken, met doelpunten van Djadi (53'), Dolleslaghers (70') en in de 76' door De Mits, eindstand 3-0.

St.Kruis Winkel - SLV.Zelzate.

SLV.Zelzate doe een gok op de titel met winst op St.Kruis Winkel. In de eerste helft kon geen van beide ploegen een vuist maken, alles zat op slot. Na rust kwam de thuisploeg op voorsprong via Versluys 1-0. SLV.Zelzate koos daarna resoluut voor de aanval en in een sterke vijfde kwartier stelde ze orde op zaken met doelpunten van Magito (62') en De Poorter in de 64' die de einstand vastlegde 1-2.

Belzele/Evergem - Zaffelare.

We kunnen zeggen een verdiende zege voor de bezoekers, het was Hallaert die in de 30' voor dit doelpunt zorgde, eindstand 0-1.

Vinkt - Hansbeke.

Het was Vinkt die de eerste twintig minuten voor hun rekening nam. Met al snel een doelpunt in de 5' via Haerssens (1-0). Nog net voor rust kwam Hansbeke langzij door Van Hootegem (1-1). Hansbeke nam daarna het iniatief over en kon zou de wedstrijd doen kantelen, wel met twee strafschoppen in de 65' Van Hootegem en in de 80' door Standaert die de eindstand vastlegde 1-3.

Watervliet - Zeveren.

In een evenwichtige eerste helft die scoorloos bleef. Daarna ontspande Zeveren de teugels in de 46' werd de score geopend door Vanderbeken (0-1). De thuisploeg kon al snel orde op zaken stellen met de gelijkmaker in de 55' door Van De Vyver (1-1). Watervliet duwde een tandje bij en liep uit tot 3-1. De afwerkers waren Ruebens (62'), Van Laere (64'). Maar Verzele kon nog milderen in de 65' naar 3-2. Maar konden in blessuretijd een verloren situatie nog rechtzetten in een driepunter. In de 90' een doelpunt van Van Parys en in de 92' legde Verzele de eindstand vast 3-4.

St.Laureins - Knesselare.

De thuisploeg moest winnen om een stap dichter te komen voor behoud. Ze waren een stuk gretiger dan Knesselare want in de 24' kwamen ze op voorsprong via De Coster. Na rust bracht Deleu opluchting met een tweede doelpunt te scoren. Zou pakte ze verdiend
 de drie punten, eindstand 2-0.

FC.Kleit - Bassevelde.

In een partij die evenwichtig op ging kon Diet (FC.Kleit) de gelijkmaker niet benutten. Want
 de bezoekers stonden al op 0-1 voor via Van Wynsberghe in de 25'. Maar als je twee
 strafschoppen krijgt in tien minuten die omgezet werden door Schatteman (60' en 70')
 was de kous af voor de thuisploeg, eindstand 0-3.