Ook B-staal Flachi bevat cocaïne

Ook B-staal Flachi bevat cocaïne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francesco Flachi riskeert een schorsing van twee jaar. Dit omdat ook in de B-staal van de aanvaller van Sampdoria sporen van cocaïne werden gevonden. Cocaïne staat op de lijst van verboden dopingproducten en een eerste veroordeling wegens dopinggebruik levert normaal gezien een schorsing van twee jaar op.
 
Flachi werd betrapt op 28 januari toen zijn ploeg met 2-0 onderuit ging tegen Inter. De 31-jarige spits zal nu binnen de twee weken voor de Anti-Doping Commissie verschijnen, waarna men een straf zal uitspreken. Flachi, momenteel preventief geschorst, werd eerder dit seizoen al eens twee maanden geschorst toen een onderzoek aantoonde dat hij informatie bij de tegenstander probeerde in te winnen om die dan te gebruiken bij het gokken.
 
Op 11 februari werd ook Nicholas Caglioni betrapt op het gebruik van cocaïne. De doelman van Messina, momenteel eveneens preventief geschorst, wacht nog altijd op de uitslag van zijn B-staal. Is die positief, dan riskeert ook hij een schorsing van twee jaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties