Degradatie winst voor KSK.Maldegem op Meerhout.

Hendrik De Vriesere

De thuisploeg liet zich al na 10' in de luren leggen op hoekschop Blondel kon afwerken 0-1. Nog geen tien minuten later kon Nkunku de score verdubbelen 0-2 in de 18'. De pogingen van Meerhout misten precisie, die kwamen er van Ven en Arslan. Na rust duwde Vandenbergh de bal in eigen doel 0-3 stond het in de 55'. De ingevallen Annicaert borstelde een vrijschop binnen in de kruising 0-4. En in de slotfase kon Verhesen nog de eerredder brengen 1-4 de eindstand.

Doelpunten : 10' Blondel (0-1), 18' Nkunku (0-2), 55' Vandenbergh (own) 0-3, 76' Annicaert (0-4), 81' Verhesen (1-4).

Meerhout : Peeters, Ozcan, Van Aerschot, Vandenbergh, Swinnen, Belmans, Arslan (57' Tavormina), Foets, Kadir (14' Vanherberghen, 71' Cepedes), Vanhesen, Ven.

KSK.Maldegem : Braekman, Blondel, Wellens, Sabbe, Dedecker, Reynaert (78'Bulens), Cornelis, Nkunku (72' Annicaert), Roels (78' Debuck), Madou, Sampson.