Costinha wil vertrekken bij Atlético

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Costinha wil vertrekken bij Atlético
Foto: © SC

De Portugees Costinha wil vertrekken bij Atlético Madrid. Hij gaf gisteren aan dat een vertrek voor beide partijen de beste oplossing zou zijn. De 32-jarige middenvelder is zijn basisplaats in de Spaanse hoofdstad kwijtgespeeld. Aan het begin van het seizoen kwam de 53-voudige international rekenen op een basisplaats, maar in de laatste vijftien partijen kwam hij nog maar twee keer aan de aftrap. Costinha is nog maar toe aan zijn eerste seizoen in het Estadio Vicente Calderón.

Costinha liet verstaan dat hij op het einde van dit seizoen wel zal zien wat hij zal doen maar dat zoals de zaken er nu voor staan een vertrek beter zou zijn. Hij wil nochtans graag zijn contract bij Atlético uitdienen maar verwijst dat hij toch al 32 is en graag nog wat aan voetballen wil toekomen.

Eeder speelde Francisco José Rodrigues da Costa, zoals Costinha volop heet, voor AS Monaco (1997-2001), FC Porto (2001-2005) en Dinamo Moskou (2006). Hij speelde ook mee op de Europese kampioenschappen van 2000 en 2004 en op het wereldkampioenschap in 2006 in Duitsland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties