Grimbergen zo goed als rond met ploeg volgend seizoen

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Grimbergen zo goed als rond met ploeg volgend seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op dit moment is Grimbergen nog in volle strijd om dit seizoen het behoud te realiseren in vierde klasse. Maar er moest ook stilaan aan volgend seizoen gedacht worden en dus werd er de afgelopen periode niet stilgezeten. De ploeg voor volgend seizoen is dan ook zo goed als helemaal gevormd. Ondanks het degradatiegevaar verlengden bekende gezichten als Koen Baudet en Tom Gaudaen hun contract, wat uiteraard een goede zaak is voor Grimbergen. Uiteindelijk kon Stefaan Van Roy ook Julien Demeyer en Gaston Diomi overtuigen. 

Ook een aantal jongeren kozen ervoor bij Grimbergen te blijven. Al blijven ze niet allemaal, Kevin Mosselmans bijvoorbeeld moet andere oorden opzoeken. Ook Ben Kouidar, Kariouhi, Hmouda, Bras en Sukama verlaten de club. Net als reservedoelman Carl Van Dessel trouwens. Donderdag nog tekende Nicholas Van Grotenbruel een contract als de nieuwe tweede doelman van Grimbergen. Ook Quentin Decoster maakte de overstap naar Grimbergen. Vijf spelers van Braine vinden bij Grimbergen trainer Luc Cauwenbergh terug. Tony Derese wordt overgeheveld van de B-kern. De toekomst van Bart Van Winckel is nog onzeker, het is immers niet uitgesloten dat hij na dit seizoen stopt met voetballen. Mocht dat het geval zijn blijft Van Winckel misschien toch nog bij de club, maar dan in een andere functie. Maar aangezien er nog niets beslist is blijft dat een open vraag.
 
Blijven bij de club: Geert Lievens, Tim Alleman, Gunter Van Den Bogaert, Julien Demeyer, Jeroen Peeters, Tom Gaudaen, Koen Baudet, David Puttemans, Dimitri Hofman, Kevin Pollefoort, Gaston Diomi, Geoffrey Verelst

Verlaten de club: Gokhan Horasanli, Nadir Ben Kouidar, Said Kariouhi, Rachid Hmouda, Arnaud Bras, Fami Sukama, Kevin Mosselmans, Daniël Kassindi, Asalia Yagan, Carl Van Dessel

Inkomende transfers: Tony Derese(B-kern KSC), Jo Claes en Seb Patureau(beiden verdedigers van Braine), Kevin De Meu en Jonathan Vanonkelen(beiden middenvelders van Braine), Maurice Wynants(aanvaller, Braine), Matthias De Rijck(middenvelder, Willebroek-Meerhof), Bart Roelandts(middenvelder, Woluwe-Zaventem), Nicolas Van Grotenbruel(doelman, Couvin), Quentin Decoster(verdediger, Woluwe-Zaventem)                           
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties