Preud'homme: 'Anderlecht is vallen en mekkeren'

Mathias Dumarey
Preud'homme: 'Anderlecht is vallen en mekkeren'
Foto: © SC

Standard Luik ontvangt vanavond RSC Anderlecht voor de bekerreturn van de halve finales. Het verdedigt daarbij een 0-1-voorsprong. Michel Preud'homme, coach van Standard, bekeek nog eens de tape van de heenwedstrijd in het Constant Vanden Stockstadion en maakte dezelfde conclusie als Gunther Schepens enkele weken in Het Laatste Nieuws, namelijk dat het Anderlecht-stadion een ongelooflijk trekgat zou zijn.

"Wat me opviel, is dat de spelers van Anderlecht bij het minste stootje tegen de grond gaan. Hopelijks staat er straks dan ook niet te veel wind boven Sclessin, of ze gaan nog sneller vallen", steekt Preud'homme van wal in Het Laatste Nieuws.

Naast het vallen heeft Preud'homme nog iets anders op zijn lever liggen als het gaat over de Anderlecht-spelers. "Ze mekkeren aan één stuk door. Normaal zou ik daar niet bij stilstaan, mochten wij ons hetzelfde kunnen permitteren. Als mijn spelers zich laten vallen als die van Anderlecht, krijgen we 150 gele kaarten op een seizoen. Anderlecht komt daarmee weg", besluit Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties