Sneijder zorgt voor misverstanden bij Valencia

Dries Olaerts
| 0 reacties
Sneijder zorgt voor misverstanden bij Valencia
Foto: © SC

Dat Valencia de Nederlander Wesley Sneijder hoog op haar verlanglijstje heeft staan is geen geheim. Meer zelfs, de Spanjaarden brachten al tweemaal (tevergeefs) een bod uit op de jonge spelmaker van Ajax.

Eerder deze week leek het echter dat lang niet iedereen zat te wachten op de komst van de 22-jarige spelmaker. Niemand minder dan Valenciacoach Quique Sánchez Flores liet zich sceptisch uit over een mogelijke transfer. 'Sneijder is geen slechte speler, maar ik weet niet of hij diegene is die we nodig hebben om het team beter te maken', sprak de T1 krasse taal. Het leek erop dat Sneijder vooral een aankoop zou zijn van technisch directeur Carboni.

Nu slikt Flores echter zijn woorden in, en zegt hij verkeerd te zijn begrepen. 'Sneijder is een belangrijke speler die we al lang volgen. Zijn cijfers spreken voor zich en ik zou hem hier graag verwelkomen. Indien ik verkeerd overkwam wens ik me daarvoor te verontschuldigen.'

Of Sneijder daadwerkelijk de overstap naar Mestalla zal maken is echter nog niet zeker. Zijn huidige club Ajax wil immers de hoofdprijs vangen, zodat Valencia een pak geld op tafel zal moeten leggen. Afwachten of de actuele nummer vier van de Primera Division hiertoe bereid is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties