Ricardo vindt snel een nieuwe job

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ricardo vindt snel een nieuwe job
Foto: © SC

De Braziliaanse oefenmeester Ricardo Gomes heeft snel een nieuwe job gevonden. Hij mag bij AS Monaco aan de slag voor volgend seizoen waar hij Laurent Banide opvolgt. Ricardo komt over van Girondins Bordeaux die hij de afgelopen twee seizoenen onder zijn hoede had maar waar hij deze week moest vertrekken.

AS Monaco heeft een zeer zwak seizoen achter de rug en het is dan ook de taak voor Ricardo om de club opnieuw te laten meestrijden voor de prijzen. Pas in de slotweken van de afgelopen competitie kon Monaco nog een negende plaats uit de brand slepen maar lange tijd bengelde de club dichtbij de degradatieplaatsen.

Ricardo, oud-Braziliaans international, begon in 1996 zijn trainerscarrière bij Paris Saint-Germain. Daarna keerde hij terug naar zijn vaderland om er verschillende teams te coachen, maar in 2005 keerde hij terug naar Frankrijk om Bordeaux te coachen. Met de club pakte hij vorig seizoen een ticket voor de Champions League en dit seizoen pakte hij de Ligabeker na een erg spannende finale tegen kampioen Olympique Lyon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties