Trezeguet: 'Ik vertrek'

K M
| 0 reacties
Trezeguet: 'Ik vertrek'
Foto: © SC

David Trezeguet heeft zowel met gebaren als met woorden te kennen gegeven dat hij vertrekt bij Juventus. Na het scoren tegen Spezia maakte hij met gebaren richting de VIP-tribune duidelijk dat hij 15 doelpunten heeft gemaakt en dat hij nu weg is. Waarschijnlijk zal de Franse aanvaller niet meer te zien zijn in Italië, want het bestuur van de Turijnse club maakte duidelijk dat het geen tweede zaak Zlatan Ibrahimovic wil.
 
Trezeguet: “Deze club respecteert mij niet. Zij maakten mij een voorstel waarvan ik kon afleiden dat ze al andere keuzes hadden gemaakt. Ik heb gedaan wat Didier Deschamps mij gevraagd heeft: 15 doelpunten. Ik was hier zeven jaar en in die tijd won ik het vertrouwen van 14 miljoen fans over de gehele wereld en het vertrouwen van mijn teamgenoten. Spijtig genoeg heeft het bestuur een andere visie dus neem ik mijn 140 doelpunten mee met de wetenschap dat ik mij altijd volledig heb gegeven.”
 
“Er is nu geen marge voor onderhandelingen. Als ze mij gewoon gezegd hadden dat ik niet nodig was dan was dat beter geweest dan mij een belachelijk contract aan te bieden. Misschien heeft er iemand twijfels over mijn kwaliteiten. Ik wilde doorgaan met Juve, maar de club wil mij niet. Het spijt mij echt voor de fans en mijn ploeggenoten, maar ik hoop dat ik voor mijzelf een plaatsje in de clubgeschiedenis heb verdiend. Ik weet niet wat de toekomst zal brengen, we zien wel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties