Rovers stuurden Mourinho wandelen

Luc Goderis
| 0 reacties
Rovers stuurden Mourinho wandelen
Foto: © SC

Benni McCarthy kan nu toch rekenen op verregaande belangstelling van Chelsea.  Eerder had de Zuid-Afrikaan in de Britse pers al meerdere visjes naar José Mourinho geworpen en de Portugees heeft nu gebeten.

Tot een transfer komt het voor de 29-jarige aanvaller voorlopig wel niet, want zijn club Blackburn Rovers bezweek niet voor de olie-roebels van Roman AbramovichMark Hughes ging immers niet in op de vraag van Mourinho om een prijs te noemen voor de aanvaller.

De Chelsea-trainer kon niet anders dan zich bij de beslissing van de Rovers neer te leggen.  "Zijn club wil Benni niet verkopen en dat moet je respecteren", meldde de Portugees in The Sun.  

McCarthy kende met achttien doelpunten een goed eerste seizoen bij de Rovers.  Hij verhuisde vorig jaar voor 2,5 miljoen euro van FC Porto naar Blackburn.

Mourinho kent McCarthy al uit de tijd dat ze samen onder contract stonden bij FC Porto, waarmee ze in 2004 landskampioen werden. "Die periode was erg succesvol.  Ik houd zeker van Benni", zei Mourinho in de Engelse krant.  "Hij is de spits die iedere coach wil en ik ben daarop geen uitzondering."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties