Morientes mogelijk naar Galatasaray

Fatih Altinpinar
| 0 reacties
Morientes mogelijk naar Galatasaray
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Spaanse krant Marca en het Turkse kanaal NTV zou Galatasaray een bod hebben uitgebracht op Valencia-spits Fernando Morientes. Valencia zou voor 5 miljoen euro de trefzekere spits laten vertrekken en Galatasaray is dan ook bereid om dit bedrag op tafel te leggen.

Adnan Sezgin, directeur-generaal van Galatasaray, zou van Oostenrijk naar Spanje overgevlogen zijn om met Morientes te praten over een eventuele overgang. Valencia heeft reeds al Arizmendi van Deportivo gekocht en met David Villa en David Silva hebben ze nu 3 spitsen ter beschikking. Ook is er nog opkomend talent Aaron Niguez.

Morientes scoorde afgelopen seizoen 12 keer in 17 Liga-wedstrijden en in de Champions League scoorde hij in 9 optredens 7 keer. Ook heeft hij in 3 EK-kwalificatiewedstrijden 1 keer de netten weten te vinden met de Spaanse nationale ploeg.

Mocht de transfer van Morientes mislukken, dan zal Galatasaray proberen om Julio Baptista een jaar te huren van Real Madrid. Ook Edison Mendez staat in de shortlist van Galatasaray. [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties