Deflandre: 'Voelde me walgelijk'

T. Coremans
| 0 reacties
Deflandre: 'Voelde me walgelijk'
Foto: © SC

FC Brussels kon zaterdagavond alweer geen punten pakken voor eigen publiek. Met een totaal van zes punten uit elf wedstrijden begint het warm te worden onder de voeten van de Brusselaars. Vooral de vele vermijdbare tegengoals en een gebrek aan communicatie in de verdediging begint aan het vertrouwen te knagen. Eric Deflandre was één van die ontgoochelde spelers.

"Ik voelde me een beetje beschaamd door de kinderlijke wijze waarop we tegendoelpunten slikten. En dan waren het nog steeds dezelfde fouten. Tweemaal moesten we achter de feiten aanhollen, tweemaal was de goal te vermijden. Ik hoop op beterschap. Wat we zeker niet mogen doen is gaan vergelijken met andere ploegen. We hebben onze eigen kwaliteiten. Het wordt tijd om deze uit te spelen", aldus de verdediger. 

Deflandre, één en al ervaring, begint zich stilaan zorgen te maken. Ook het geduld van voorzitter Johan Vermeersch is eindig. Hij besloot om binnen de 48 uren maatregelen te treffen. Over de gemiste strafschop zijn ze bij Brussels niet te spreken. Deflandre zelf begreep niet dat Matumona plaats nam achter het leer. Wellicht een voorbeeld van een communicatiestoornis. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties