'Nu konden ze niet meer reageren'

DORDRECHT – MVV heeft vrijdagavond revanche kunnen nemen op FC Dordrecht. Die ploeg had hen immers dinsdag uit de Nederlandse Beker gekegeld. Nu werd er echter met 1-2 gewonnen en nadert men tot op 3 punten van leider RKC Waalwijk die wel zondag nog in actie moeten komen.

Het is tot op het uur wachten eer MVV op voorsprong komt dankzij Robert van Boxel. Tien minuten later zorgde Nick van der Velden voor de verdiende gelijkmaker. Het was pas in de allerlaatste minuut dat Gunter Thiebaut de overwinningsgoal wist te scoren en de zege zo veilig te stellen.

“Door zo laat te scoren was ik zeker dat ze niet meer zouden kunnen reageren”, vertelt Thiebaut al lachend. “1-1 was misschien eerlijker geweest, maar dinsdag was de uitslag ook niet zoals ze had moeten zijn.”