Ruzie tussen ploegmaats bij Cagliari

Ruzie tussen ploegmaats bij Cagliari
Foto: © SC

Cagliari neemt het deze avond op tegen AS Roma, maar buiten de zware tegenstand sukkelt de club uit Sardinië ook met interne ruzie. Advocaat Piero Olla stapte met het verhaal naar de pers waarin zijn cliënt Davide Marchini Pasquale Foggia beschuldigt.

“De ruzie tussen Marchini en Foggia (foto) begon op 24 oktober met een ruzie op training”, begint Olla het relaas van de feiten. “De twee beledigden elkaar en uiteindelijk riep Foggia “We zullen wel zien wat er maandag gebeurd”. Op maandag 29 oktober zat Marchini samen met aanvaller Robert Acquafresca in Caffè Agorà toen Foggia binnen kwam en vroeg of hij aan hun tafel mocht zitten.”
 
“Marchini weigerde dat en Foggia ging weg. Even later kwam er een man met een Napolitaans accent binnen en ging in de stoel vlak naast die van Marchini zitten. De man vroeg waarom Marchini op training met Foggia had gevochten. Marchini stond recht om weg te gaan, maar de man sloeg hem hard op de neus. Marchini vluchtte de bar uit, achtervolgd door zijn aanvaller die een stoel mee had. Hij kon ontsnappen toen de man de stoel kapot smeet op een geparkeerde auto. Foggia en Acquafresca stonden buiten toe te kijken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties