Excelsior & Willem II in de problemen

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Excelsior & Willem II in de problemen
Foto: © SC

Gelukkig voor Willem II en Excelsior Rotterdam staat er voor de winterstop slechts een wedstrijd geprogrammeerd. Beide clubs deden in de strijd om de degradatie immers slechte zaken en hopen na de pauze op beterschap.

Excelsior was bij FC Utrecht een schim van de ploeg die Ajax punten afhandig maakte. De Rotterdammers werden van begin af aan onder de voet gelopen door een veel sterker FC Utrecht. Het mocht van geluk spreken dat de Utrechtse aanvallers erg kwistig met de kansen omsprongen of de score was veel hoger opgelopen dan 4-1. 

Willem II verloor dan weer het degradatieduel met Heracles. In Almelo werd het 1-0 dankzij een laat doelpunt van Quansah. Het was overigens een typisch degradatieduel met veel rommelige fasen en weinig goed voetbal. De zege was vooral op basis van de tweede helft zeker verdiend te noemen, want Heracles voerde stelselmatig de druk op het Tilburgse doel op. Dankzij deze nederlaag staat Willem II eenzaam onderaan.

De laatste wedstrijd was er eentje tussen twee middenmoters. In Breda won Vitesse met 1-2 van het plaatselijke NAC. De ploeg uit Arhnem herstelde zich zo uitstekend na de nederlaag van afgelopen weekend tegen VVV-Venlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties