Laybutt een jaar buiten strijd

Laybutt een jaar buiten strijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen 2008/2009 begint maar pas over een goede zes maanden, maar voor Stephen Laybutt zou dat seizoen wel al eens gedaan kunnen zijn. De 30-verdediger scheurde immers de achillespees van zijn linkerbeen en de revalidatie zou een jaar kunnen duren.

De verdediger van Newcastle Jets (links op de foto in duel met Alex Brosque van Sydney FC, red) liep de blessure dinsdag op training op en scans op dinsdagavond bevestigde de blessure. “Het was precies of iemand mij in de achterkant van mijn been had geschoten”, vertelde Laybutt. Een tegenvaller voor de Jets die zich aan het voorbereiden zijn op de play-offs, maar vooral voor de speler zelf. Zijn contract loopt immers over een paar maanden af.
 
“Ik zou graag hier blijven en er was ook wat interesse van een paar andere clubs,” ging de voormalige verdediger van AA Gent en Excelsior Moeskroen verder. “Ik denk echter dat er nu niet veel mensen op mijn deur zullen kloppen. Mijn been moet eerst herstellen. Zes maanden is het optimistische scenario, maar ik weet pas het resultaat na de operatie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties